Profimedica 051

Informace o zboží z internetového obchodu www.alphakresla.cz



Masážní křeslo Profimedica 051 je vybaveno bohatou výbavou s nejmodernějšími technologiemi, která zajišťuje svými programy i manuálním nastavení, vysoký komfort masáží i odpočinku.

Kód zboží: 051


Běžná cena: 79990,- Kč

Naše cena
69990,- Kč
( 57843,- bez DPH )

S námi ušetříte až 10000,- Kč!



Detailní popis

Masážní křeslo Profimedica 051 je vybaveno bohatou výbavou s nejmodernějšími technologiemi, která zajišťuje svými programy i manuálním nastavení, vysoký komfort masáží i odpočinku. Křeslo je velmi precizně zpracováno a jsou použity vysoce odolné a kvalitní matriály. Křeslo je očalouněno velmi precizně s důrazem na detail, jako potahový materiál je použita kvalitní PU kůže, která zajišťuje křeslu dlouho životnost v privátním i komerčním používání křesla Profimedica 051.

 

Masážní křeslo Profimedica 051 je vybaveno automatickou funkcí detekce tvaru a výšky zad masírované osoby. K bezchybné masáži jsou využívány masážní válečky, které svým pohybem zajišťují mechanoterapeutickou masáž v oblasti zad a hýždí. Dále křeslo využívá simulace lymfomasáží za pomoci vzduchových masáží.

Speciální výbavou tohoto křesla je funkce STRETCH, tento program je určen speciálně na protahování páteře ( trakční masáž ). Po zapnutí tohoto programu, Vás začne křeslo masírovat a zároveň s Vámi začne pomaloučku cvičit. Speciální pohyby křesla mají za úkol, protáhnout tělo a prokrvit meziobratlové svaly.   

 

Barva: černá, béžová



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.alphakresla.cz/zbozi/3682/