Inada DreamWave

Informace o zboží z internetového obchodu www.alphakresla.cz
Inada DreamWave


Představujeme vám špičkové moderní masážní křeslo od nejstaršího výrobce masážních křesel Inada. Masážní křeslo Inada DreamWave je novinkou roku. Výroba japonského masážního křesla vám zajistí maximální pohodlí a maximální komfort při důkladné masáži.

Kód zboží: DW

Cena
209990,- Kč
( 173545,- bez DPH )


Detailní popis

Postačí jeden pohled a je jasné, že jste nikdy nespatřili nic takového, jako je masážní křeslo Inada Dreamwave. Po jednom sezení pocítíte jaký je velký rozdíl u křesla Inada DreamWave ve srovnání s jiným masážním křeslem.


Masážní křeslo Inada DreamWave bylo navrženo tak, aby bylo zvýšené přirozené hojení vaší bolesti zad v léčivé síle shiatsu masáže a dokonalé japonské kvality a designu. Výsledkem je masážní křeslo, které optimálně posiluje zdraví a pohodu a zároveň sníží váš stres. To vše je součástí toho, co dělá firmu Inada nejlepšího světového výrobce masážních křesel.

Efektivní masáž díky dvěma válečkovými systémy. Bude vám připadat, že vaše záda jsou masírována rukou terapeuta.

Pohyby dolní válcové sestavy napodobuje palce. Vzdálenost mezi válci přesně odpovídá vzdálenosti mezi ukazováčkem a palcem.

Mechanismus 3D skenování zajišťuje proces a účinnost pro individuální postavu.

Válecový systém se nejen pohybuje nahoru a dolů, ale stiskne do hloubky svalstva. Masážní technika se otáčí kolem své vlastní osy.

Tato masážní technika dovoluje efektivní masáž ( masáž shiatsu ) hlavní energetické body jsou stimulovány za krk, ramena i spodní části zad. Inteligentní 3D systém umožňuje individuální nastavení tlaku masážních válečků ( měkké vzduchové polštáře ).

.

 Masáže hýždí a bederní části zad                   Masáže vzduchové lýtek                              Masáže vzduchové ramen

                

Masáže vzduchové rukou                               Válečková roztahovací masáž                       Masáže krku

                

Válečková masáž zad                                    Vzduchvá masáž stehen                               Dream Wave masáž hýždí a stehen

                

____________________________________________________________

Kompletní masáž celého těla
Precizní práce masážní techniky léčí tělo s válečkovým systémem (72 cm rozsah) v zádech a s více než 100 vzduchových polštářů masírují tělo od hlavy až k prstům. Takže více tělesného povrchu je 1,5 krát více jako tomu je u masážních křesel od jiných výrobců.

   

Dream Wave technologie
V kombinaci s válečkovým systémem a strategicky umístěný druh oscilačního pohybu airbagu. Bederní obratle jsou uvolněné a uvolní se celý pohybový aparát těla. Podporováno systematickým vibračním mechanismem.

 

Před každou masáží vám křeslo provede skenování dle anatomie vašeho těla. Potom 55 shiatsu bodů jsou jemně masírované s komplexním automatickým programem dle vašeho aktuálního stavu. To zajišťuje optimální a na míru velice přesnou masáž.

26 airbagů vedoucí od ramen až po vaše prsty zajištuje komplexní akupresurní masáž. Masáž ramen je pro relaxaci. Na boku křesla jsou vytvořené airbagy pro uživatele pro maximální účinek vzduchové a komplexní masáže.

Styl a elegance tohoto masážního křesla bylo navrženo slavným japonským designérem Toshiyuki Kita.

Pro evropské a japonské značky pan Kita navrhl některé klíčové modely, včetně nábytku a elektronické zařízení jako jsou Sharp. Získal řadu ocenění za design. Byl jmenován do mnoha designových porot a problémy ve městech, jako je Hamburk, v Miláně, v Paříži, v Helsinkách, Tokiu a New Yorku. Dokonce Sogno masážní křeslo nabízí perfektní linie a elegantní design.

 

Při sezení v masážním křesla Inada Dreamwave máte pocit, že zahalí celé vaše tělo v pohodlí a klidu. Dreamwave maximalizuje odpočinek tím, že pokryje větší plochu, než jakékoli jiné masážní křeslo na trhu.

Záruka 36 měsíců. Za příplatek dodáme křeslo se zárukou 60 měsíců.

Novinka - doba dodání na objednávku 14 dní.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.alphakresla.cz/zbozi/3689/